Dođi arhiva

Repriza Piknika u Muzeju afričke umetnosti

Repriza Piknika u Muzeju afričke umetnosti

Kiša nas je prekinula prošle nedelje i odlučili smo da ponovimo Piknik u Muzej afričke umetnosti / The Museum of African Art u nedelju 11. avgusta! Program počinje od 12 sati i družimo se sa vama sve do 21h!

Za muzički program zaduženi su Kišobranci, ulaz u Muzej će biti slobodan, a za šankom vas čekaju Burger House, Kabinet Brewery i Zaokret.

Do the Math pravi muzički uvod i savršenu podlogu za uživanje, dok posle njega DJ pult preuzimaju Igor Jadranin i Andrija Milošević.

Od 16h organizuje se i javno vođenje kroz tematsku izložbu sa Nenadom Markovićem, saradnikom na programima Muzeja POD LUPOM │Staroegipatske zbirke u muzejima u Srbiji

Muzej afričke umetnosti / The Museum of African Art pripremio je i dve edukativno-kreativne radionice za decu:
Napravi egipatske kartuše: od 14do 15:30h
Igrajmo Senet, drevnu egipatsku igru: od 17 do 18:30h

Aleksandra iz Sunflower Yoga Beograd će odraditi jednu laganu seriju joge u 17h, a za dodatnu rekreaciju učesnika Piknika zadužen je i Marko Mažar iz Boot Camp Serbia, koji će otvoriti program Bootcamp4Kids treningom za mališane u 13h, a zatvoriti izazovom u držanju krigli za odrasle u 20 časova.

Pored svega toga, tokom Piknika, igraće se i najbolja igra autićima - 1,2,3 jer u gosta nam dolazi ekipa iz 1,2,3 Autići!

Ulaz na svaki Piknik je slobodan i ohrabrujemo vas da dođete sa celom porodicom, ljubimcima, loptama, frizbijima i ostalim zezancijama!

Vidimo se u nedelju - odvedimo grad u prirodu!

Informacije o događaju kao i propratna fotografija preuzeti su odavde.

Najnovije