Dođi

StandUpFest 2019: Stand Up In Progress

StandUpFest 2019: Stand Up In Progress

StandUpFest 2019, međunarodni beogradski festival stand up komedije biće održan od 1. do 14. oktobra u klubu komedije Ben Akiba.

Organizacija Standup.rs predstavlja deveti StandUpFest pod sloganom Stand Up In Progress.

Ove godine na programu StandUpFest-a biće predstavljeni ne samo nastupe stand up komičara, već će biti i promovisan nov način rada u domenu stand up komedije i novi humor uopšte.

Publika će ove jeseni imati prilike da pogleda i promocije novih online emisija tokom samog festivala, promocije knjiga stand up komičara, proces nastajanja novog nastupa, premijere novih stand up predstava i izložbe crteža, a autori svega su stand up komičari iz Srbije, regiona i drugih zemalja sveta.

Na programu će se naći i stand up nastupi, kao i Veče otvorenog mikrofona, Veče improvizacije i Roast nekih od specijalnih gostiju. U to ime, dizajn plakata za ovogodišnji festival uradio je Hugleikur Dagsson.

Kompletan festival ovoga puta održava se u jedinom klubu stand up komedije u Srbiji, Ben Akibi (Braće Krsmanovića 6), a to je i svojevrsni omaž pravom klubskom stand up-u. Trajanje festivala produženo je na 14 dana kako bi ovaj maraton publici dao osećaj jednog zaista velikog festivala koji svake godine pomera granice.

Standup.rs je nastao kao ideja 2009. godine, a ta ideja je bila da se razvije stand up komedija u Srbiji – da se popularizuje, ali i bude što kvalitetnija. Posle jedne decenije, svi koji su digli našu scenu veoma su ponosni na svoj rad zbog raznih izazova koji su im se našli na tom putu.

Informacije o događaju kao i propratna fotografija preuzete su odavde.

Najnovije