Seminar javnog govora

Centar za demokratsku orijentaciju (CDOR) je udruženje građana koje je nastalo entuzijazmom studenata osnovnih i post-diplomskih studija koji u društvenom aktivizmu ne vide samo građansku dužnost, već i privilegiju čoveka kao političkog bića.

Kako je jačanje demokratskih kapaciteta Republike Srbije glavni programski cilj CDOR-a, udruženje se javnosti predstavilo tribinom U susret ustavnim promenama koje je organizovalo u saradnji sa CRTA-om u okviru DemFest-a. Na toj tribini zainterosovani građani su imali prilike da čuju analizu ustavnih amandmana koji će, po svemu sudeći, naći pred poslanicima naredne godine. Dostupno na OVOM linku.

Nastavljajući tim tragom, Centar za demokratsku orijentaciju zajedno sa Fondacijom Branislav Nušić i uz podršku Pravnog fakulteta Univerziteta Union 25. i 26. oktobra organizuje Seminar javnog govora. Na ovom seminaru učesnici će imati prilike da unaprede svoje veštine javnog nastupa koje im mogu koristiti kako u poslu, tako i u svakodnevnom životu. O agendi i načinu prijave na seminar možeš saznati više na OVOM linku, kao i putem imejl adrese: info@cdor.rs.

04. Oct 2019.
Uredništvo
Poslednji tekstovi