Dođi arhiva

Konferencija ,,Mladi - inovacije i trendovi"

Konferencija ,,Mladi - inovacije i trendovi"

Omladinska prestonica Evrope Novi Sad - OPENS 2019 u saradnji sa CZOR-om organizuje dvodnevnu konferenciju Mladi- inovacije i trendovikoja se realizuje 29.10. i 30.10. u KS Svilara.

Konferencija će pružiti priliku mladima da se na jednom mestu susretnu sa akterima omladinske politike, influenserima i omladinskim radnicima. Na konferenciji ćemo se osvrnuti na primere dobre prakse koji se odnose na kontinuiran rad sa mladima, nove i inovativne programe za mlade i stepen uključenosti mladih u procese donošenja odluka.

Ako si zainteresovan/a prijavi se za učešće na sadržajima u okviru konferencije koji su ti interesantni

Više informacija o konferenciji, načinu prijave za oba dana, možeš pronaći ovde. Facebook event konferencije dostupan ti je na ovom linku.

Takođe u okviru drugog dana konferencije 30. 10. organizujemo:

Panel: Čemu su mladi naklonjeni koji se realizuje od 17:30h do 19:30h u Areni Cineplex. Panelisti na ovoj tribini biće Dunja Jovanić (@imfashionbabe) influenserka, modna blogerka i youtube vlogerka, Dusko Krstic - sertifikovani omladinski radnik, trener i mentor i Dr Dalibor Petrović - Vanredni profesor sociologije na Univerzitetu u Beogradu. 

Najnovije