Dođi arhiva

Konferencija: MOJ Psihoterapeut

Konferencija: MOJ Psihoterapeut

Svako od nas barem jednom u životu doživi veliki gubitak, životnu krizu ili oseti potrebu za promenom. Kada je pravi trenutak da se obratimo psihoterapeutu?

Asocijacija edukativnih praksi vas poziva na konferenciju psihoterapeuta gde ćete moći da se upoznate sa osnovnim pojmovima vezanim za psihoterapiju. Konferencija će se održati 4. novembra u Domu omladine od 17 do 21h.

Na konferenciji će govoriti neki od najvećih stručnjaka iz oblasti psihologije, psihijatrije i psihoterapije, predstavnici sedam velikih pravaca u psihoterapiji. Oni će predstaviti svoj rad i specifičnosti svojih pravaca u psihoterapiji, približiće vam šta je to čime se bave, na koji način rade, kako doneti odluku o početku psihoterapije i kako taj proces izgleda.

Čućemo i kakve su sličnosti i razlike između psihoterapijskih pravaca, kao i koji su pravci priznati, što nam može pomoći da napravimo razliku između stručnjaka i onih koji to nisu.

Saznaćemo kako se postaje psihijatar, psiholog i psihoterapeut, koje su razlike između ova tri zanimanja i kako sami ili uz pomoć psihoterapeuta možemo da poboljšamo svoje mentalno zdravlje.

Ova konferencija ujedno predstavlja uvod u ciklus tribina koji ćemo održati tokom sledeće godine, pod nazivom Moj psihoterapeut na kojoj ćemo se detaljno upoznati sa različitim psihoterapijskim školama i pravcima koji su u Srbiji i svetu akreditovani, i to iz prve ruke, od stručnjaka koji se decenijama bave ovim plemenitim zanimanjem.

Zahvaljujuci uspešnoj saradnji sa Domom omadine Beograda, u poslednje dve godine organizovali smo niz tribina sa psihološkim temama, a očekujemo vas i u narednom periodu sa novim stručnjacima i predavanjima iz ovih oblasti.

Informacije o događaju kao i propratna fotografija preuzete su odavde

Najnovije