Dođi arhiva

Dani podrške brucošima

Dani podrške brucošima

Univerzitetski Centar za razvoj karijere i savetovanje studenata realizuje program „Dani podrške brucošima“ 7. i 8. novembra 2019. u zgradi Rektorata Univerziteta u Beogradu (Studentski trg 1).

U okviru ovog programa biće realizovano 5 interaktivnih radionica koje imaju za cilj da podrže nove studente da motivisano i efikasno otpočnu studiranje i snađu se u novoj ulozi.

Raspored programa:

7. novembar

11:00 – 13:30 Uči lako – saznaj kako

14:00 – 16:00 Planiranje i organizacija vremena

8. novembar

11:00 – 12:30 Veštine komunikacije

12:45 – 14:15 Kako razvijati samopouzdanje?

14:30 – 16:00 Upravljanje tremom i stresom

Na radionici Uči lako – saznaj kako biće reči o različitim stilovima učenja, metodama i tehnikama koje studenti mogu koristiti kako bi olakšali sebi proces učenja na fakultetu i pamćenje obimnog gradiva, dok će im Planiranje i organizacija vremena pomoći da se bolje organizuju i izdvoje prioritete kako bi bili efikasni i postizali uspehe.

Tokom radionice Veštine komunikacije učesnici će imati prilike da vežbaju jasnu i efektnu komunikaciju, usmenu i pisanu, neformalnu ali i formalnu, koja će im biti potrebna na fakultetu i u profesionalnom kontekstu. Radionica Kako razvijati samopouzdanje? namenjena je svima koji povremeno osete nesigurnost koja ih ometa u postizanju ciljeva, komunikaciji sa drugima ili nekim drugim okolnostima, a radionica Upravljanje tremom i stresom ima za cilj da pomogne učesnicima da razviju zdrave načine suočavanja sa najčešćim stresnim situacijama tokom studiranja kao što je ispit, javni nastup i sl.

Ko može da se prijavi za učešće u programu?

Svoje prisustvo mogu prijaviti svi studenti prve godine fakulteta u sastavu Univerziteta u Beogradu, ali i studenti ostalih godina osnovnih i master studija, ukoliko prepoznaju da su teme za njih relevantne. Kako se prijaviti? Prijavljivanje za učešće u programu je obavezno i vrši se popunjavanjem formulara na linku: http://skr.rs/hVx

Moguće je prijaviti učešće na jednoj ili više radionica. Potrebno je označiti sve radionice na kojima se prijavljuje prisustvo, jer je broj mesta ograničen.

Rok za prijavljivanje je utorak, 5. novembar u podne. Prijavljeni će o statusu prijave i svim potrebnim detaljima u vezi sa učešćem biti obavešteni putem elektronske pošte ili telefona.

Informacije o događaju kao i propratna fotografija preuzete su odavde.

Najnovije