Dođi

Događaji u okviru Međunarodnog dana studenata

Događaji u okviru Međunarodnog dana studenata

U okvriu obeležavanja Međunarodnog dana studenata, pozivamo te da prisustvuješ nekom od predstojeća tri događaja koja se organizuju za potrebe mladih.

1. Program jačanja kapaciteta - Omladinski rad, novo zanimanje mladih

Na ovoj obuci ćeš dobiti priliku da otkriješ šta znači omladinski rad, zašto je to novo zanimanje i kako može da se radi sa mladima i za mlade.

Obuku će voditi stručna lica iz Nacionalne asocijacije praktičara i praktičarki omladinskog rada, tako da ćeš biti u sigurnim rukama i dobiti zaista najrelevantniji sadržaj.

Prijavom za ovu obuku, dobićeš potvrdni mail, nakon čega ćemo poslati i samu agendu obuke. Link za prijavu je dostupan OVDE.

Broj ljudi po treningu je ograničen, a rok za prijavu je četvrtak, 14.11.2019. u 15h.

2. Okrugli sto Omladinske prestonice Evrope i Afrike

Grad Novi Sad (Omladinska prestoinca Evrope 2019), Ambasada Egipta u R.Srbiji i Delegacija Evropske Unije u Srbiji Vas pozivaju na okrugli sto Omladinske prestonice Evrope i Afrike, koji će se održati u Novom Sadu 15. Novembra sa početkom od 12.00 časova.

Takođe, imaćeš priliku da prisustvuješ svečanom osnivanju Mreže omladinskih prestonica Evrope i čuješ primere najboljih praksi omladinskih prestonica iz Soluna, Brage, Kluža, Maribora, Novog Sada i Ganje

Za okrugli sto se možeš prijaviti popunjavanjem prijavnog formulara dostupnog na OVOM linku do 14. novembra.

Ukoliko imaš bilo kakva pitanja, možeš kontaktirati Katarinu Živanović putem telefona 0692019016 ili emaila international@opens2019.rs.

3. Međunarodni dan studenata

OPENS 2019 u saradnji sa Studenskim parlamentom Univeziteta u Novom Sadu organizuje obeležavanje Međunarodnog dana studenata, 17. novembar, koji će ove godine biti obeležen u Rektoratu Univerziteta u Novom Sadu.

Povodom obeležavanja dana studenata, biće održano debatno takmičenje koje će biti organizovano u Rektoratu, 17.11.2019. sa početkom u 11 časova. Prijave su moguće na OVOM linku.

Nakon debatnog takmičenja biće organizovan Sajam studentskih organizazija koji je otvorenog tipa, te su i organizacije koje realizuju program OPENS-a više nego dobro došle da se prijave na isti. Za Sajam se možeš prijaviti OVDE.

Za najboljeg govornika i prve tri provoplasirane ekipe na takmičenju obezbedili smo nagade.

Fotografija je preuzeta odavde.

 

Najnovije