Dođi arhiva

Konferencija: Fabrika Mladih Preduzetnika

Konferencija: Fabrika Mladih Preduzetnika

Centar za razvoj ideja peti put zaredom organizuje konferenciju Fabrika mladih preduzetnika, u subotu 14. decembra u svečanoj sali Gradske opštine Vračar (Njegoševa 77) od 11 do 16 časova. Na konferenciji ćeš imati priliku da kroz niz prezentacija i panel diskusiju upoznaš mlade i uspešne preduzetnike i njihov razvojni put, ali i da stekneš neophodno samopouzdanje kako bi se i sam upustio u preduzetnički poduhvat.

Tema ovogodišnje konferencije je preduzetništvo u uslužnim delatnostima i značaj formalnog i neformalnog obrazovanja u samostalnom poslovanju. Predavači i panelisti koji će govoriti na konferenciji dolaze iz oblasti IT-a, marketinga, dizajna, knjigovodstva, konsaltinga, prava i obrazovanja. Govornici poseduju zavidno preduzetničko iskustvo i spremni su da ga podele kako ti pomogli da pobediš strahove i hrabro kreneš istim putem. Važan deo konferencije predstavlja međusobno povezivanje učesnika, predavača i panelista. Priliku za razmenu ideja i imaćeš tokom pauza između izlaganja.

Kako bi se prijavio za učešće na Konferenciji, potrebno je da popuniš formular koji se nalazi na ovom linku.

Cena kontizacije za celodnevni događaj iznosi 600 dinara i uključuje:

– Prisustvo događaju;

– Paket materijala za delegate;

– Posluženje i osveženje tokom događaja.

Po evidentiranju uplate, dobijaš potvrdu o učešću putem e-maila. Broj mesta je ograničen, a prijave su otvorene do popunjavanja kapaciteta sale.

Tekst i fotografija preuzeti sa ovog sajta.

Najnovije