Otkrij arhiva

Serbia Business Run

Serbia Business Run

Pod sloganom Novi optimizam serija poslovnih trka Serbia Business Run kao najveći tim bilding događaj u zemlji se vraća u gradove Srbije.

Nakon pandemije pod novom krilaticom organizatori u 2021. najavljuju ponovno okupljanje, trčanje i druženje zaposlenih u Beogradu, Nišu, Subotici i Novom Sadu.

Nastao sa ciljem da motiviše poslodavce i zaposlene da vode više računa o zdravlju, a samim tim i motivaciji za posao i društvenoj odgovornosti ova serija poslovnih trka od 2016. godine okuplja više od 700 kompanija i 10.000 zaposlenih.

Veroljub Zmijanac, direktor serije poslovnih trka o septembru kao mesecu biznis trka i povratku na staze je izjavio: Istorija nam pokazuje da posle velikih nedaća, kao npr. pandemija kolere u Francuskoj 1830, nastaje pravi boom u ekonomiji, ali i spremnosti ljudi da preuzimaju rizik. Želimo da budemo predvodnik Novog optimizma, talasa posle pandemije Kovid-19 u kojem su zaposleni u centru napora svake kompanije da se obezbedi veće blagostanje i bolje mentalno zdravlje.

I ove godine zaposlene očekuje bogat startni paket, a nakon istrčanih ili ishodanih 5k biće održana After Work & Run žurka!

Novina trka su i navijački paketi za sve kolege koji iz bilo kojih razloga ne mogu da istrče ili prehodaju pet km, a žele da učestvuju u događaju i budu deo tima. U paket je uključena večera i piće, pristup trkačkom gradu i žurka.

Datumi trka:

Rane prijave traju do 1. jula, a više informacija možeš da pronađeš ovde

Organizator Serbia Business Run serije poslovnih trka je Beogradski trkački klub. Ovaj najveći rekreativni klub na našim prostorima na prethodno održanom Beogradskom maratonu imao je tri člana kluba na pobedničkom postolju. U klubu aktivno trenira preko 700 članova, a kroz dosadašnje programe prošlo je preko 4.000 ljudi.

Najnovije