Dođi

Guitar art festival 2020

Guitar art festival 2020

Guitar art festival 2020 će još jednom doprineti da Beograd bude svetska prestonica gitare i muzičkog sveta uopšte od 10. do 15. marta. 2020. godine. 

Tokom šest festivalskih dana biće održano 13 velikih koncerata i niz pratećih programa, a Beograd će posetiti više od 130 najznačajnijih gitarista današnjice.

Pod simboličnim sloganom Rapsodija, 21. Guitar art festival objediniće mnogo različitih projekata, koncerta, muzičara i stilova sa svih strana sveta.

Ovo festivalsko izdanje izražava snažna osećanja, koja su vezana kako za muzički program tako i za dalji rast i razvoj festivala.

Počinje nova treća era Guitar Art-a koja donosi brojne inovacije. Organizatori festivala najavljuju prvi festivalski team building u regionu, koji će se održati od 10 do 12. marta u Kombank dvorani. Guitar Art festival gradi most koji strateški povezuje kulturu i biznis.

Predstojeće festivalsko izdanje predstaviće muzičku rapsodiju, u okviru koje će se veliki koncerti održati ponovo u Kombank dvorani, klasika u Atrijumu Narodnog muzieja, a svetska premijera koncerta za gitaru i simfonijski orkestar rezervisan je za veliku salu Kolarčeve zadužbine.

Ulaznice su u prodaji na blagajni Kombank dvorane i svim drugim prodajnim mestima u mreži Tickets.rs. Cene se kreću od 1.490 do 3.290 dinara. Sve informacije i rezervacije mogu se dobiti putem imejla na: office@gaf.rs. 

Tekst i fotografija preuzeti su sa ovog sajta. 

Najnovije