Dođi arhiva

Info sesija u Nišu: Kako do finansijske i mentorske podrške?

Info sesija u Nišu: Kako do finansijske i mentorske podrške?

Na info sesiji u Nišu odgovaramo na sva tvoja pitanja i rešavamo nedoumice u vezi sa podrškom na projektu Mladi i mediji za demokratski razvoj.

Info sesija u Nišu biće održana u utorak, 27. jula u Deli prostoru (Davidova 2a) sa početkom u 12 časova. Ukoliko nisi u mogućnosti da nam se pridružiš uživo u Nišu, info sesiju možeš da pratite uživo na BOŠ YouTube kanalu.

Potvrda dolaska je obavezna na info sesiju je obavezna, a možeš se prijaviti putem OVOG linka. 

Beogradska otvorena škola je uz podršku Kraljevine Švedske pokrenula četvorogodišnji projekat pod nazivom „Mladi i mediji za demokratski razvoj“ (MAY4DD), koji ima za cilj da podstakne partnerstva između medija, organizacija mladih i za mlade zarad demokratizacije društva i poštovanja vladavine prava i ljudskih prava na lokalnom nivou.

U okviru projekta će biti podržano 10 OCD za mlade i 10 medija, koji će zajednički podneti i sprovoditi svojih 10 inicijativa. Kroz finansijsku i mentorsku podršku, ali i sveobuhvatni program jačanja kapaciteta 20 partnera na godišnjem nivou, BOŠ će nastojati da medije, omladinski sektor i mlade osnaži i podstakne da aktivno doprinose i insistiraju na demokratskim vrednostima vladavine prava i ljudskih prava, naročito u svojim lokalnim zajednicama.

Osim toga, kroz akademiju istraživačkog novinarstva koji će pohađati 15 mladih novinara, BOŠ će doprineti unapređenju kvaliteta standarda istraživačkog novinarstva i izveštavanja u Srbiji.

Više o ciljevima projekta, aktivnostima, kao i planu realizacije, pročitajte ovde. O javnom pozivu Programa podrške partnerstvu civilnog društva i medija koji je otvoren do 4. avgusta, čitajte ovde. Sva pitanja u vezi sa projektnim aktivnostima možete uputiti na imejl: may4dd@bos.rs.

Najnovije