Dođi arhiva

Kako izgleda tvoja karijera u HR-u?

Kako izgleda tvoja karijera u HR-u?

Svaku kompaniju čine njeni zaposleni, i oni su njeni jedini pravi ambasadori. Upravo zato je važno da su oni zadovoljni i da se razvijaju na profesionalnom planu, jer tek tako i sama kompanija može da se razvija. Ali, kako uvideti šta je najbolje za zaposlene kako bi dostigli lični napredak? Kako prepoznati talente i na odgovarajući način nadograditi njihova znanja i veštine?

Više o ovoj temi zna Strahinja Bogdanović, HR direktor kompanije Heineken, a on će nam približiti svoj sektor poslovanja u podkastu koji nam donose BOŠ i Coca-Cola Srbija: Podrška mladima. Otkriće nam, za početak, koje su to veštine koje treba da poseduje jedan HR, ali i koji su sve njegovi zadaci u svakodnevnom poslovanju. Izdvojiće najzanimljivije periode iz svoje karijere koji pokazuju na koji način se on borio sa izazovima u svetu HR-a od prvih dana poslovanja, pa do danas. Moći ćemo da čujemo i više o tome kako HR utiče na razvoj karijernog puta mladih, ali i koje su to konkretno mogućnosti koje pruža kompanija Heineken.

Coca-Cola Srbija u okviru njihovog programa #podrškamladima organizuje niz mentorskih razgovora mladih sa mladima, a otvoreno pričamo o svim problemima sa kojima se suočavaju mladi u našoj zemlji. Mentorski razgovori pružaju mogućnost mladima da steknu nova znanja i veštine, ali i da uz pomoć mentora i vršnjaka dođu do inovativnih, zajedničkih rešenja.

Sa Strahinjom razgovaramo u petak, 10. decembra u 15 časova, a više informacija o početku podkasta pronađi OVDE.

Najnovije