Dođi arhiva

Dinamična karijera u neprofitnom sektoru - da li je za tebe?

Dinamična karijera u neprofitnom sektoru - da li je za tebe?

Ako znaš samo jednu stvar o neprofitnom sektoru, onda je to sigurno činjenica da u ovoj oblasti nikad nije dosadno. Paralelni veliki projekti, boravak u inostranstvu i stalne razmene ideja samo su deo ovog sveta. Kako onda zaista biti uspešan u neprofitnom i NVO sektoru? Kako održati i unaprediti celokupno poslovanje organizacije, ali i svoju karijeru?

Savete u vezi sa ovom temom će dati Milorad Bjeletić, izvršni direktor Beogradske otvorene škole u podkastu koji zajedno realizuju BOŠ i Coca-Cola Srbija: Podrška mladima. Saznaćeš iz kog razloga je Milorad zaplivao u vodama neprofitnog sektora, ali i na koji način se održao i došao do današnje pozicije. Objasniće i šta u stvari znači razvijati karijeru kroz neprofitni sektor i NVO, odnosno koje su to razlike u odnosu na uobičajeni poslovni svet. Osim toga, daće nam i korisne trikove za savladavanje izazova u ovoj specifičnoj oblasti koji mogu biti od koristi svima koji žele da pođu njegovim stopama.

Coca-Cola Srbija u okviru njihovog programa #podrškamladima organizuje niz mentorskih razgovora mladih sa mladima, a otvoreno pričamo o svim problemima sa kojima se suočavaju mladi u našoj zemlji. Mentorski razgovori pružaju mogućnost mladima da steknu nova znanja i veštine, ali i da uz pomoć mentora i vršnjaka dođu do inovativnih, zajedničkih rešenja. Ona će nam reći više o

Sa Miloradom razgovaramo u petak, 17. decembra u 16.00, a više informacija o početku podkasta, možeš pronaći OVDE.

Najnovije