Informiši se

Dobra vest za ljubitelje elektronskog zvuka: Otvaranje osme sezone kluba Barutana

Dobra vest za ljubitelje elektronskog zvuka: Otvaranje osme sezone kluba Barutana

Jedan od najpopularnijih beogradskih letnjih klubova, Barutana, ovog vikenda otvara osmu sezonu klupskih večeri. Ljubitelji elektronskog i alternativnog zvuka uživaće u muzici omiljenih lokalnih di-džejeva.

petak 4. juna od 19 časova do ponoći, za di-džej pultom će se smenjivati Ilija Đoković, Kid Kimi i Lanna. Sledeće večeri, u subotu 5. juna, u istom terminu, za muzičku selekciju u klubu zaduženi su: Lea DobričićAndrew Meller i Katalina.

Dozvoljeni broj publike je ograničen i prilagođen kapacitetu prostora Barutane i merama nadležnih organa. U pretprodaji je vrlo ograničen kontigent dnevnih ulaznica po ceni od 500 dinara, putem Cooltix online platforme.

Krajem juna očekuje nas i gostovanje Matadora, revolucionarnog umetnika sa blistavom reputacijom svestranosti.

Na samom događaju poštovaće se sve propisane zdravstvene i bezbednosne mere predostrožnosti koje se organizuju u cilju maksimalne zaštite posetilaca, izvođača i zaposlenih, a koje će biti u skladu sa predviđenim merama propisanim od strane Kriznog štaba. Apelujemo na sve posetioce kluba Barutana da odgovorno posećuju žurke i poštuju mere zaštite.

Tekst i fotografija preuzeti su ovde

Najnovije