Pokreni se arhiva

Postani vršnjački edukator

Postani vršnjački edukator


Kancelarija za mlade grada Beograda organizuje trening za vršnjačke edukatore, osmišljenom da nauči polaznike kako da vode i organizuju edukativne aktivnosti za svoje vršnjake. 

Cilj vršnjačke edukacije jeste da pomoću efikasnog učenja podigne na viši nivo znanje mladih, utiče na pravilan razvoj njihovih stavova, sistema vredosti i verovanja. Kroz individualno vršnjačko savetovanje mladi ljudi imaju priliku da od svog vršnjaka trenera dobiju sva potrebna znanja i savete, i kroz rad na sebi steknu neophodno samopouzdanje i povećaju svoje kompetencije za dostizanje vrhunskih postignuća. Na taj način, oni  će kroz efikasno učenje sa svojim vršnjakom trenerom i rad na ličnom razvoju, biti zadovoljniji i uspešniji u raznim segmentima života.

Program se sastoji od 5 povezanih dvočasovnih radionica, koje će se održati po ovom rasporedu. Sve radionice se održavaju u Info room-u Kancelarije za mlade, u ulici 1300 kaplara br.2 (bočni ulaz Zadužbine Ilije M. Kolarca - Studentski trg br.5). Pre nego što se prijaviš, obrati pažnju na to da li možeš da prisustvuješ svim radionicama jer je to neophodno da bi u potpunosti savladao materiju.

Na konkurs mogu da se prijave svi zainteresovani od 15 do 30 godina, a prijavljuješ se tako što ćeš na imejl adresu psihologija.radionice@gmail.com poslati CV sa obaveznim kontaktom i kratko motivaciono pismo, u kom ćeš objasniti šta te je navelo da se prijaviš na radionicu i šta očekuješ od nje. Rok za slanje prijave je utorak 13.11. u 16h, a svi kandidati će već narednog dana imejlom biti obavešteni o ishodu.

Za sve dodatne informacije obrati se direktno voditeljki radionice, Ivani Erić, putem imejl adrese psihologija.radionice@gmail.com, a ovde možeš pronaći i njenu biografiju.

Ovo je zvanični sajt Kancelarije za mlade Gradske uprave grada Beograda.

Slika je odavde

Najnovije