Pokreni se arhiva

Upoznaj konkurentnost na tržištu

Upoznaj konkurentnost na tržištu


Mladi ljudi čine 20% stanovništva u Srbiji. Problemi sa kojima se sreću su visoka stopa nezaposlenosti, nedostatak pristupa tržištu rada, osetljivost na makroekonomsku stabilnost, post-konfliktna tranzicija i mnogi drugi. Kako da uspešno zagovaraš politiku reformi kojima će se prevazići prepreke sa kojima se suočavaš je samo jedno od pitanja o kojima će biti reči na radionici "Zašto nosimo Zaru ili šta je konkurentnost?", koja može da ti pomogne da stekneš fundamentalne veština koje ćeš moći da primeniš i u profesionalnom i u ličnom razvoju.

Predavač će biti prof. dr Nebojša Savić – profesor ekonomije na Fakultetu za ekonomiju, finansije i administraciju i predsednik Saveta guvernera Narodne banke Srbije.
 

Radionica će se organizovati u ponedeljak, 3. decembra, na Fakultetu za ekonomiju, finansije i administraciju, Bulevar vojvode Mišića 43, Beograd.

Kako možeš da se prijaviš?

Ukoliko si učenik/ca III ili IV godine gimnazija i srednjih stručne škole, pošalji prijavu sa osnovnim podacima (ime i prezime, kontakt, škola i razred) i kratko motivaciono pismo na imejl adresu info@fefa.edu.rs, najkasnije do srede 28. novembra u 16h.

Izabranih 30 učesnika će biti obavešteno najkasnije 24 časa nakon toga, a prednost će imati oni koji pošalju prijave među prvima.
 

Sliku smo našli ovde.

Najnovije