Pokreni se arhiva

Volontiraj na Festivalu odbojke

Volontiraj na Festivalu odbojke


Odbojkaški savez Vojvodine i Odbojkaški savez grada Novog Sada, pod pokroviteljstvom Odbojkaškog saveza Srbije, Pokrajinskog sekretarijata za omladinu i sport, Grada Novog Sada – uprave za omladinu i sport i Turističke organizacije Novog Sada, organizuju III NOVOGODIŠNJI FESTIVAL ODBOJKE NOVI SAD 2013 u Novom Sadu od 03. do 05. januara 2013 godine. Turnir će biti otvorenog tipa, a pravo učešća imaće registrovani odbojkaški klubovi koji bi mogli da prijave jednu ili više ekipa u kategoriji pionira, pionirki, kadeta i kadetkinja.

Ukoliko si iz Novog Sada, želiš da učestvuješ u organizaciji i realizaciji velikog sportskog takmičenja, upoznaš mlade sportiste i sportiskinje iz cele Evrope, stekneš kontakte i nova prijateljstva, usavršiš strani jezik, dobiješ uverenje o volonterskom angažovanju, treba da se prijaviš da volontiraš na Novogodišnjem festivalu odbojke u Novom Sadu.

Ako želiš da volontiraš, treba da ispuniš sledeće uslove:

- imaš najmanje 15 godina (ukoliko imaš manje 18 godina, potrebna ti je saglasnost roditelja za volonterski angažman)
- možeš da izdvojiš 6 sati dnevno u periodu od 3. do 5. januara 2013.
- treba odlično da poznaješ engleski jezik (posebno ako budeš volontirao na poziciji domaćina klubovima iz inostranstva)
- želiš da radiš u timu
- odgovorno se odnosiš prema preuzetim obavezama i zadacima

Volonteri će biti angažovani tokom turnira i biće raspoređeni u timove. Volontiranje će biti realizovano u smenama (maksimalno 6 sati). Svi volonteri će imati obezbeđenu obrok u toku smene u kojoj su angažovani, a takođe će dobiti i majice prvenstva. Volontiraće se u više sektora koji su navedeni u prijavi.

Nakon što se prijaviš putem Internet portala Volonterskog centra Vojvodine koji je organizator volontiranja, dobićeš prijavni formular koji treba da popuniš.

Rok za prijavu je 17.12. 2012.

Sliku smo našli ovde

Najnovije