Pokreni se arhiva

Prijavi se za trening liderstva

Prijavi se za trening liderstva


Kancelarija za mlade grada Beograda u saradnji sa Centrom za edukaciju, istraživanje i razvoj Beograda organizuje niz zanimljivih i korisnih treninga koji su namenjeni svim aktivnim mladim ljudima koje žele da steknu bolji uvid u to šta liderstvo znači i da razviju liderske veštine, a posebno onima koji već imaju iskustva u radu sa svojim vršnjacima, kroz angažovanje u učeničkim/studentskim parlamentima ili nekoj drugoj organizaciji.

Učešće na treningu će ti pomoći da poboljšaš način na koji komuniciraš sa drugima, razviješ veštine vođenja i rukovođenja, naučiš kako da motivišeš druge i ostvariš saradnju sa njima, delegiraš odgovornost, upravljaš konfliktima, komuniciraš sa teškim osobama, pre svega da unaprediš svoje samopouzdanje u različitim životnim kontekstima.

Škola se sastoji od 4 dvočasovna treninga, a predavač je Mia Popić, diplomirana psihološkinja i REBT psihoterapeutkinja sa velikim iskustvom u radu sa mladima. 

Ako imaš više od 18 godina, prijavi se tako što ćeš na imejl ceirliderstvo@gmail.com poslati svoju biografiju sa obaveznim kontaktom i motivaciono pismo u kome trebaš da objasniš motive za prijavljivanje i očekivanja od treninga. Rok za prijavu je 15.02. u 16 sati. 


Najnovije