Pokreni se arhiva

Radionicama do sjajne karijere

Radionicama do sjajne karijere

Ministarstvo omladine i sporta u saradnji sa Beogradskom otvorenom školom poziva te da se prijaviš na jednu od četiri radionice za profesionalni razvoj koje će se održati 2. marta na četiri različite lokacije u Beogradu (Inforum, KZM Palilula, KZM Novi Beograd i Beogradska otvorena škola), a u sklopu manifestacije „Dani karijernog vođenja i savetovanja“ 1. i 2. marta.

Ova dvodnevna manifestacija, osim stručnog skupa na kojem će se sastati donosioci odluka u oblasti karijernog vođenja i savetovanja, ima za cilj da, putem radionica za profesionalni razvoj, mladim ljudima pomogne da unaprede svoje veštine za uspešno planiranje karijere.

Tim povodom, pripremljene su četiri radionice koje vodi profesionalni tim Beogradske otvorene škole na sledeće teme:

„Predstavi se kroz CV i prateća pisma“ - Istraži koji su to načini da najbolje napišeš i iskoristiš svoju biogafiju i tako predstaviš sebe na konkursima za posao i stipendije.

„Upravljanje vremenom“ - Imaš mnogo obaveza, ovo je prilika da naučiš kako da bolje organizuješ sebe i svoje vreme.

„Budućnost tvoje karijere - ti i tvoja karijera na Internetu“ - Saznaj kako da prilagodiš Internet svojim potrebama, pronađeš informacije koje su tebi važne, kao i kako da tražiš posao preko interneta.

„Planiranje i upravljanje projektima“ – Upoznaj se sa procesom planiranja i upravljanja projektima i nauči nešto više o pripremi predloga projekata.

Veština javnog govora, onlajn identitet, brendiranje na internetu, upravljanje vremenom, pisanje biografije i motivacionih pisama - preko su potrebne veštine u današnjem poslovnom svetu. Ukoliko i ti želiš da ih stekneš i razviješ, ne propusti priliku da se prijaviš na neku od radionica!

S obzirom na to da se radionice održavaju istovremeno, potrebno je da izabereš onu koja ti se čini najzanimljivijom i prijaviš se! Broj mesta je ograničen - požuri!

Prijave sa osnovnim podacima (ime i prezime_broj telefona_imejl adresa) slati na adresu danikvis@bos.rs do 27. februara. U naslovu mejla potrebno je da navedete naziv radionice za koju se prijavljujete!

Za sve dodatne informacije javite se na istu adresu: danikvis@bos.rs - rado ćemo otkloniti svaku nedoumicu.

Najnovije