Pokreni se arhiva

Učestvuj u Omladinskoj školi aktivizma

Učestvuj u Omladinskoj školi aktivizma


Inicijativa za društvenu odgovornost, u saradnji sa Kancelarijom za mlade Novi Beograd i Opštinom Novi Beograd raspisuje konkurs za prijem polaznika Omladinske škole aktivizma.

Ako imaš od 18 do 24 godina, često kreativišeš i voliš timski rad, prijavi se i učestvuj u obuci koja se organizuje u okviru Omladinske škole aktivizma koja će trajati 3 meseca.

U periodu od marta do juna ćeš prisustvovati radionicama o pisanju projekata, o timskom radu, javnom nastupu, strateškom planiranju, društvenom aktivizmu, prezentacionim veštinama, a imaćeš priliku i da posetiš različite institucije i nevladine organizacije i upoznaš se sa njihovim radom. 

Učešćem na školi dobijaš mogućnost da stekneš dragocena iskustva, praktična znanja, kao i korisne kontakte. Kandidati koji uspešno prođu radionice Omladinske škole aktivizma će dobiti sertifikat, a najuspešniji će postati volonteri Kancelarije za mlade Novi Beograd i Inicijative za društvenu odgovornost i na taj način dobiti priliku da steknu dodatna znanja i veštine. 

Prijavi se tako što ćeš poslati motivaciono pismo i CV sa fotografijom na mejl adresu konkurs@ido.rs. Konkurs je otvoren do 03. marta 2013. godine do 20h. 

Ako imaš pitanja, postavi ih na konkurs@ido.rs ili pozovi 064/914.42.87. 

Najnovije