Pokreni se

Vreme je da .GIFuješ

Vreme je da .GIFuješ


Prvi regionalni GIFEST biće održan u Subotici u toku ove godine, a cilj ovog festivala je da na jednom mestu okupi autore koji se bave ovom vizuelnom formom i time pruži priliku da prikažu svoje autorske radove.

Organizatori pozivaju sve kretivne osobe da se prijave na prvi regionalni festival gifova GIFEST 2013. Rok za dostavljanje radova je 15. maj 2013.

Animirani gif je savršena mala forma koja pruža mogućnost iskazivanja stvaralačkih ideja od apstraktnih do angažovanih. Gif format sa svojim osobinama dozvoljava brz i efektan prenos ideje kroz vizuelni doživljaj.

Propozicije:

Tehnički uslovi: 640×480 pix, rezolucija 72dpi, svaki gif mora da se sastoji iz najmanje dva frejma.

Ne postoje ograničenja u smislu sadržaja, teme i formata gif-a (dozvoljeno je sve od apstraktnog do angažovanog).

Svaki autor može poslati maksimalno pet svojih autorskih radova.

Uslovi:

Učešće na festivalu je besplatno i otvoreno je za sve. Prijavljeni radovi moraju moraju biti autorska dela onog ko ih šalje. Učesnici su saglasni da se njihovi radovi objave na festivalskoj web stranici i fejsbuku.

Podaci koje je potrebno dostaviti uz gif: naziv rada, ime i prezime autora, zanimanje i godište autora, kontakt telefon i e-mail.

Gifove slati u prilogu e-maila. Radove slati na contest@gifest.com.
Sve dodatne informacije možeš dobiti upitom na info@gifest.com.

Radovi koji ispune sve tražene uslove biće prikazani u takmičarskom delu GIFEST festivala 2013. koji će biti održan u Subotici.

Najnovije