Pokreni se

Počinju letnje radionice u Obrenovcu

Počinju letnje radionice u Obrenovcu


I ovoga leta svi mladi (ali i oni koji se osećaju tako) iz Obrenovca imaće priliku da učestvuju u velikom broju radionica koji pokrivaju različita polja interesovanja, od učenja jezika do škola umetničkog izražavanja, ali i volontiranja na tri lokalna letnja obrenovačka festivala.

Ako imaš slobodnog vremena preko leta, ako voliš da se družiš, uživaš u muzici i umetnosti, ako želiš da upoznaš nove ljude, Volonterski servis Obrenovac te poziva da se već danas prijaviš na jednu od ponuđenih volonterskih pozicija.

Tako na primer možeš da izabereš koju ćeš letnju školu stranog jezika da pohađaš. U ponudi su ti početni kursevi španskog, nemačkog, francuskog i italijanskog jezika.

Kada uđeš u štos sa jezikom, razmisli da se prijaviš na jednu od mnogobrojnih umetničkih radionica gde ćeš uz prave ljude moći da stvaraš i kreativišeš. Kada kažemo umetničke, mislimo na radionice gde možeš da naučiš kako da heklaš, napraviš stencil i virtualne grafite, nakit, linorez, 3D origami, analiziraš film, ali i da se oprobaš u kubanskim plesovma, glumi, fotografisanju, i još mnogo čemu.

Kompletan spisak radionica, ali i datum i vreme njihovog održavanja pogledaj ovde, a ako želiš da volontiraš na festivalima klikni ovde.

Imaj u vidu da možeš da prijaviš svoje učešće na više radionica.

Ovo je prijavni formular!

Najnovije