Pokreni se arhiva

Studiraj besplatno u Turskoj

Studiraj besplatno u Turskoj


Ako se nalaziš u onoj grupi ljudi koji i dalje ne prestaju da traže stipendija za studiranje u inostranstvu, biće ti zanimljivo da pogledaš poziv koji je raspisao Šehir univerzitet iz Istanbula.

Njihov poziv namenjen je svim zainteresovanim srednjoškolcima ili trenutnim studentima koji žele da upišu studije u akademskoj 2013/14. godini, a vode se kao internacionalni studenti. Oni ti nude mogućnost da apliciraš na više stipendija, ali ono što treba da znaš i na šta posebno treba da obratiš pažnju je da postoji mogućnost da dobiješ i celokupnu stipendiju koja obuhvata punu školarinu (jedna godina učenja engleskog + četiri godine studija), smeštaj, hranu, džeparac, uključujući i sav materijal koji ti je potreban za studiranje na jednom od smerova koji ovaj univerzitet nudi u okviru svojih osnovnih studija. Tako možeš da studiraš na jednom od šest departmana (Koledž za humanističke i društvene nauke, Koledž za komunikacije, Koledž za inženjerstvo i prirodne nauke, Škola prava, Škola menadžmenta, Škola islamskih studija).

Osim dobro napisane motivacione prijave i kompletne dokumentacije koja potvrđuje tvoje prethodno školovanje, znaj da znanje jezika može mnogo da pomogne.

Rok za prijavljivanje je 05.08.2013.

Kompletne informacije o svim stipendijama možeš dobiti ovde

Reč je o prestižnom, privatnom univerzitetu, a svašta nešto možeš da saznaš i ovde ili na zvaničnom sajtu fakulteta. 

Piši i na admissions@sehir.edu.tr

Najnovije