Pokreni se arhiva

Aktiviraj se i procvetaj

Aktiviraj se i procvetaj

Ako želiš da saznaš više o urbanoj ekologiji i naučiš kako da se aktiviraš i doprineseš da grad postane zelenije i humanije mesto za život u skladu sa prirodom, pridruži se 4. Beogradskom festivalu cveća (BFC) koji se održava u Beogradu, u parku Manjež od 20. do 22. septembra.

Festivаl okupljа veliki broj učesnikа i izlаgаčа koji inspirаciju nаlаze u prirodi, аfirmišu je kroz svoje stvаrаlаštvo i rаd, ili se bаve njenom zаštitom. Brojni pаrtneri i učesnici BFC-а su profesionаlci iz rаzličitih oblаsti – kulture i umetnosti, аrhitekture i pejzаžne аrhitekture, ekologije i zаštite životne sredine, obrаzovаnjа, privrede, civilnog sektorа i medijа.

Volonteri u skladu sa svojim interesovanjima aktivno učestvuju u organizaciji događaja, stručnih predavanja, dečijim radionicama, postavci izložbi i ostalim aktivnostima pre, posle i za vreme manifestacije. Godine ili stručna sprema nisu ograničenje da se aktiviraš. Na BFC-u od prvog izdanja volontiraju kako mladi tako i već iskusni profesionalci a svi sa istom motivacijom i željom da ulepšaju grad i učine ga boljim za život.

Manifestacija je podržana je od strane Sekretarijata za zaštitu životne sredine, Gradskog Zelenila, Srbija šuma, Turističke organizacije Beograda, opština i ostalih javnih institucija. Manifestacije slične BFC-u se održavaju u svim većim gradovima Evrope.

Možeš se prijaviti preko ovog linka a rok za prijavu je 17. septembar 2013.

 

Fotku smo našli ovde.

Najnovije