Pokreni se arhiva

Volontiraj na 2 GEEK WEEKend-u

Volontiraj na 2 GEEK WEEKend-u


Da li si iz Pančeva ili iz okoline?
Da li imaš između 15 i 25 godina?
Da li voliš naučne eksperimente?
Da li želiš da organizuješ jedan naučni festival?
Da li aktivno koristiš društvene mreže?
Da li si spreman za timski rad i druženje?

Ako su svi odgovori potvrdni, sve što treba da uradiš je da pročitaš nastavak teksta i prijaviš se što pre jer uskoro počinje nešto što će ti se svideti.

U Pančevu se
19. i 20. oktobra u Aviv Park-u organizuje festival promocije nauke, pod nazivom GEEK WEEKend. Festival će biti organizovan u vidu interaktivnih postavki koje će predstaviti nauku na zanimljiv način. Na njemu će učestvovati timovi mladih ljudi sa svojim eksperimentima, fakulteti prirodnih i tehničkih nauka, a zanimljivo je da će svoje mesto na festivalu pronaći i međunarodna postavka.

Organizator festivala je Omladinska zona iz Pančeva. Oni su sada u potrazi za volonterima pa ukoliko rešiš da se prijaviš, razmisli u kojem sektoru želiš da volontiraš.

- TIM ZA LOGISTIKU će se baviti kompletnom organizacijom festivala, od komunikacije sa učesnicima, nabavke materijala potrebnog za festival pa sve do raspoređivanja postavki na festivalu i koordinisanje istih.
- PR TIM će se baviti promocijom festivala na društvenim mrežama i u medijima kao i pripremom promotivnog materijala za festival.

Timovi će imati treninge kroz koje će savladati osnove kako bi funkcionisali bolje i složnije.

Obrati pažnju, prijave su moguće do 08. septembra, do ponoći.
Prijavljuješ se na ovoj adresi.

Ovo je fejsbuk stranica festivala.

Slika je odavde.

Najnovije