Pokreni se arhiva

Seminar o rodu i seksualnosti

Seminar o rodu i seksualnosti

 
Omladinska grupa Helsinškog odbora za ljudska prava u Beogradu u okviru projekta “Naše kvir detinjstvo”, pored izložbe koja će se otvoriti 24. septembra u 20h, organizuje seminar za srednjoškolce/ke koji žele da uče, da se upoznaju i druže sa svojim vršnjacima/kinjama i prošire svoja znanja o rodu, seksualnosti, LGBTIQ-ju i diskriminaciji nad LGBTIQ osobama, kao i da svojim znanjem aktivno utiču na društvenu svest o ovim temama.

Seminar će se održati u UK Parobrod 26. i 27. septembra 2013. godine.

KO MOŽE DA SE PRIJAVI?
Učenici/ce svih razreda svih srednjih škola.
Seminar je besplatan, a učesnicima/cama će biti obezbeđen ručak i osveženje.

Ovde preuzmi formular za prijavu, i čim ga popuniš, pošalji ga na imejlom na oghobgd@gmail.com. Imaj u vidu da je poslednji rok za prijavljivanje 22. septembar 2013. godine.

Detaljne informacije o programu seminara i ostalim pojedinostima dobiće oni kandidati/kinje koji budu pozvani nakon selekcije koja će biti izvršena na osnovu upitnika. Treba da znaš da će i Mingl imati svoju sesiju na ovom seminaru u okviru koje će naši urednici razgovarati sa polaznicima o (de)konstruisanju rodnih uloga u medijima, ali i identitu i realnom prikazivanju društvene stvarnosti kroz prizmu medijske moći.

Prijavi se!

Najnovije