Pokreni se arhiva

Foto konkurs "Budi coolturan"

Foto konkurs "Budi coolturan"


Studentska organizacija ESTIEM LG Beograd u okviru projekta "Budi Coolturan" koji će se realizovati 21. i 22. oktobra u Ustanovi kulture Parobrod, poziva te da učestvuješ na foto konkursu na temu – Umetnost iz mog ugla.

Često se umetnost svodi na nekoliko lako prepoznatljivih simbola, a ovim foto konkursom je dozvoljeno proširiti te simbole i naći gde se sve krije veza sa umetnošću u svakodnevnom životu. Umetnost iz mog ugla predstavlja vaše viđenje umetnosti u najširem smislu. Da li je to pozorište, film, muzika ili menadžment u umetnosti ili nešto drugo - razmisli i podeli s drugima!

Propozicije foto konkursa:

· Foto konurs je namenjen studentima koji studiraju na teritoriji grada Beograda.
· Konkurs je otvoren od 24. septembra i traje do 15. oktobra 2013. godine.
· Jedan učesnik može poslati najviše tri fotografije, od kojih će biti objavljena najviše jedna, na osnovu mišljenja stručnih lica.
· Fotografije je poželjno dostaviti u rezoluciji od 300dpi, JPG (JPEG) formatu; Dozvoljene su jedino korekcije boje i oštrine.
· Fotografije slati elektronskom poštom na e-mail adresu bcfotokonkurs@gmail.com, najkasnije do 15. oktobra, sa podacima (ime i prezime, fakultet, godina, motiv na fotografiji)
· Najbolje fotografije biće izložene u Ustanovi kulture Parobrod za vreme realizacije projekta.
· Stručni žiri odabraće pobedničku fotografiju, koja će biti proglašena poslenjeg dana projekta, a autoru pobedničke fotografije istog dana biće dodeljena nagrada.
· Odabrana fotografija biće objavljena na sajtu i facebook stranici projekta nakon proglašenja na projektu.
· Autor pobedničke fotografije biće obavešten, o svim detaljima, putem mejla 19. oktobra.
· Autori fotografija zadržavaju sva autorska prava.
· Svi učesnici su saglasni da organizator može koristiti prijavljene fotografije u marketinške i promotivne svrhe. Organizator se obavezuje da će fotografije uvek biti objavljene sa podacima autora.
· Organizator zadržava pravo da prihvati ili ne prihvati fotografiju za koju smatra da ne odgovara temi postavljenog konkursa ili koja tehnički ne zadovoljava minimum kriterijuma koji određuje konkurs, bez posebnih objašnjenja.
· ESTIEM LG Beograd i stručni žiri ne snose odgovornost u slučaju zloupotrebe autorskih prava od strane samih učesnika ili trećih osoba za fotografije prijavljene na konkursu.

Dodatne informacija možeš dobiti putem mejla: bcfotokonkurs@gmail.com ili na zvaničnoj stranici organizacije.

Najnovije