Pokreni se arhiva

Učestvuj na Future Marketing Forumu

Učestvuj na Future Marketing Forumu


Ogranak AIESEC-a iz Niša organizuje projekat koji se bavi edukacijom i popularizacijom ove discipline, pod nazivom „Future Marketing Forum“. Ovaj projekat obuhvata rad na studijama slučaja za konkretne kompanije, u periodu od 01. novembra do 02. decembra, a namenjen je studentima Univerziteta u Nišu. 

Ako si student, prijavi se i učestvuj u radionicama u kojima ćete raditi na rešavanju praktičnih problema kojima bi se u jednoj kompaniji inače bavio tim zaposlenih u okviru marketinškog sektora. Partneri projekta, firme, definisaće zadatke za studente, kao i smernice za rad na studiji slučaja, a njihov rad pratiće mentori.

Ovi zadaci mogu podrazumevati istraživanje tržišta, uočavanje i rešavanje marketinških problema, planiranje marketing kampanja za nove proizvode i slične zadatke. Dati zadaci zavise od konkretnih potreba firmi koje će učestvovati na projektu.  Nakon završetka studije slučaja, uspešne studije slučajeva biće nagrađene zahvalnicama kompanija za čije potrebe je data studija izrađenja.

Cilj ovog projekta je da studentima omogući upotrebu stečenog teorijskog znanja na rešavanju konkretnih problema, kao i usavršavanje veština iz oblasti efektivnog komuniciranja, timskog rada, organizacionih i analitičkih sposobnosti, ali i poslovne logike.

Prijave za učešće u ovom projektu možete pronaći na ovom sajtu. Prijave su selektivnog karaktera, a rok za njihovo dostavljanje je do 28. oktobra u 18 časova.

AIESEC je globalna mreža studenata koja razvija liderski potencijal mladih i pozitivno utiče na društvo. Prisustvom u 124 zemalja, AIESEC predstavlja najveću organizaciju vođenu od strane studenata. Svojim programima internacionalnih praksi i organizacijom edukativnih i društveno odgovornih projekata, AIESEC pruža mladima jedinstvenu mogućnost za lični i profesionalni razvoj.

Fotka je odavde.

Najnovije