Pokreni se

Akademija modernog menadžmenta 2013

Akademija modernog menadžmenta 2013


Akademija Modernog Menadžmenta
je seminar koji se održava već četvrtu godinu zaredom, pod pokroviteljstvom ESTIEM Lokalne Grupe Beograd, sa Fakulteta organizacionih nauka u Beogradu. Ove godine, seminar se održava u periodu od 9. do 18. decembra. Obuhvatiće 50 učesnika, od 20 do 30 godina starosti, samoorganizovanih u timove do 5 članova.

Seminar se fokusira na različite vrste preduzetništva - socijalno, korporativno, žensko, internet, porodično, međunarodno i globalno preduzetništvo, pri čemu se učesnicima daje izbor formiranja svog biznisa u okviru jedne od navedenih grupa. Pobednicima se obezbeđuje deo početnog kapitala, potreban za pokretanje sopstvenog biznisa, u iznosu od 1000 eur, koje obezbeđuje ERSTE banka. Pored toga, pobedničku ideju na seminaru podržaće i Kancelarija za mlade Beograd, i to prostorom u Inkubatoru za razvoj preduzetništva mladih "KZM Gnezdo", u periodu od jedne godine. Realizaciju projekta podržavaju i Telekom Srbija, Hemofarm, Ernst&Young i Coca Cola Hellenic.

Ove godine, koncept projekta promenjen je tako da prve nedelje, od 9. do 13. decembra, učesnici posećuju predavanja, nakon čega imaju 5 dana da u potpunosti osmisle koncept svog potencijalnog budućeg biznisa i naprave što bolji biznis plan, za prezentaciju na finalu seminara, 18. decembra. U međuvremenu, za njih su obezbeđene konsultacije sa stručnjacima, koje mogu pitati sve što ih zanima relevantno za preduzetništvo. Na taj način, sa više vremena i podrškom stručnjaka, imaće sve predispozicije za kvalitetnija i održivija rešenja.

Poslednjeg dana događaja, 18. decembra, učesnici će prezentovati svoje ideje članovima stručnog žirija, nakon čega će uslediti proglašenje pobednika i koktel zatvaranja.

Za prijavu je potrebno popuniti onlajn formular ovde, najkasnije do 30. novembra 2013. godine.

Ukoliko imaš pitanja ili nedoumice, obrati se Milici Pavićević iz ESTIEM Lokalne Grupe Beograd, na imejl: milica.pavicevic@estiem.org.

iz ESTIEM Lokalne Grupe Beograd, na e-mail adresu milica.pavicevic@estiem.org.
se obratiti Milici Pavićević, iz ESTIEM Lokalne Grupe Beograd, na e-mail adresu milica.pavicevic@estiem.org.

 

Fotka je odavde.

iz ESTIEM Lokalne Grupe Beograd, na e-mail adresu milica.pavicevic@estiem.org.

Najnovije