Pokreni se arhiva

Radionice "Kako sa smaračima?"

Radionice "Kako sa smaračima?"


Da li imaš neku napornu osobu u svojoj okolini – nekoga ko stalno “smara” sa istim pitanjima, ko se stalno žali ili naređuje, neki tip ljudi sa kojima nikako ne možeš da nađeš zajednički jezik? Često imaš i neke naporne razgovore – sa nekim se lako posvađaš, ne znaš da kažeš “Ne” ili ne znaš da tražiš ono što želiš?

U nekim situacijama je teško da sa određenim tipom osobe napravimo dogovor, a tu su šalterski službenici koji nam “dižu pritisak” i razni drugi “smarači”. Često smo prinuđeni da vodimo naporne razgovore ili da moramo da provodimo vreme sa napornim ljudima, na poslu, na faksu ili u porodici. A kada se sve završi osećamo da nam glava puca od takvih situacija…

Neformalna organizacija “Promena” poziva te da kroz interaktivan rad i zanimljive vežbice čuješ kako da bolje upoznaš sebe u odnosu sa drugima, kako da proceniš druge ljude, koji to problemi mogu da se jave u komunikaciji i kako ih prevazići.

U okviru ciklusa o problemima u komunikaciji biće održane 3 tročasovne radionice, na temu “Kako sa smaračima?”. Radionice su deo projekta Pričajmo o tome, a vodi ih Ružica Madžarević, psihološka savetnica.

Vreme i mesto održavanja radionica:

Uvodna radionica se održava 3. decembra 2013. godine, u terminu od 16 do 19h, u Info room-u (ul.1300 kaplara br. 2; bočni ulaz Zadužbine Ilije M.Kolarca – Studentski trg br. 5). Nakon toga, možete da nastavite da uvežbavate nove veštine (stilovi komunikacije, kanali komunikacije, tehnike rešavanja konflikata itd) na preostale dve radionice, koje se održavaju 11. i 17. decembra, u istom terminu i na istom mestu.

Zbog ograničenog broja mesta prijava je neophodna.

Ko može da se prijavi i kako?

Mogu da se prijave svi zainteresovani studenti, na imejl adresu ruzica.madzarevic@pricajmootome.rs. Potrebno je poslati kratku biografiju sa obaveznim kontakt podacima i kratko motivaciono pismo, u kome ćete objasniti zašto žele da učestvuju na radionici. Poželjno je da učesnici mogu da prisustvuju na sve tri radionice.

Rok za prijavu je 30. novembar u 20h.

Na osnovu poslatih dokumenata biće odabrano do 25 polaznika radionice, a svi prijavljeni kandidati će u najkraćem roku biti obavešteni o prijemu i ishodu svoje prijave.

Ukoliko imaš pitanja, javi se na imejl ruzica.madzarevic@pricajmootome.rs.

Najnovije