Pokreni se arhiva

Piši i Preokreni se

Piši i Preokreni se


Komitet za međunarodnu saradnju studenata medicine-Srbija i UG Mladi za Srbiju, u okviru projekta „Preokreni se“ objavljuju nagradni konkurs za učenike srednjih škola u Srbiji, gde će biti izabrana tri najbolja literarna rada na temu „Moj najveći uspeh“.

Autori najboljih radova dobiće poklon pakete ukupne vrednosti od 7.000 dinara, poseban sertifikat i njihovi tekstovi će biti objavljeni na sajtu.

Ako želiš da učestvuješ, svoj rad pošalji na imejl konkurs@preokrenise.rs najkasnije do 28. decembra 2013. godine. Potrebno je da napišeš svoje ime i prezime, broj telefona, odeljenje i školu.

Svi čije prijave budu stigle i prihvaćene dobiće mejl o potvrdi. Ako kojim slučajem ne dobiješ imejl o potvrdi, kontaktiraj Filipa Babića putem telefona, na broj 064/921-38-79.

Projekat „Preokreni se" usmeren je na promociju zdravih stilova života između mladih. O ovim temama oni ne znaju mnogo ili im mnoge informacije nisu adekvatno prezentovane pa je cilj projekta menjanje svesti mladih o sebi, o svom zdravlju, i svojim mogućnostima.

Fotka je odavde.

Najnovije