Pokreni se arhiva

Radionice "Zima VOL. 1"

Radionice "Zima VOL. 1"


KZM Stari grad je i ove zime pripremila bogat program edukativnih i zabavnih radionica uz pomoć kojih žele da ti pomognu da napreduješ na ličnom, poslovnom i kreativnom planu. Izaberi jednu od radionica i prijavi se putem prijavnog formulara. Na radionice se mogu prijaviti svi mladi od 15 do 30 godina, a prednost će imati mladi sa opštine Stari grad. Konkurs se završava 4. februara u 14:00. Pogledaj o kojim radionicama je reč.

DRAMSKE RADIONICE SCENSKOG NASTUPA I GOVORA

Ove radionice obuhvataju upoznavanje sa glumom kroz monologe i recitovanje lirskih i epskih pesama, vežbe improvizacije, vežbe za oslobađanje od treme.

INFO: 12 polaznika, 3x nedeljno po sat vremena (ponedeljak, sreda, petak od 18 do 19 sati), ukupno trajanje kursa je 4 nedelje.

Prijavi se.

KAKO SNIMITI FILM I KAKO DO ZNANJA O FILMU U SRBIJI?

 Predavanje na kome ćeš upoznati sve o:

- Tehnici, softveru i filmskoj ekipi koja im je potrebna za snimanje svog filma
- Procesu snimanja jednog kratkog igranog filma
- Načinima institucionalnog i vaninstitucionalnog sticanja znanja o filmu - glumi, režiji i montaži. 

INFO:  22 učesnika, 07. februar od 20 do 22 sati.

Prijavi se.

SALSA! 

Upoznaj lepotu kubanskih plesova i pridruži se sjajnom timu mladih ljudi iz plesnog kluba "Al Centro". Na prvom treningu, 03. februara, instruktori će te upoznati sa istorijom plesa, pa ćeš ujedno i saznati kako ples pozitivno utiče na društveni život.

INFO: Radionice počinju 03. februara (svi prijavljeni 04. februara će krenuti sa treninzima 05. februara, od drugog časa). Vreme održavanja treninga je od 19 fo 20h, ponedeljkom i sredom.

Prijavi se.

UPOZNAJ SVOJ EMOTIVNI SVET

Na ovoj radionici shvatićeš kako da zauzmeš drugačiju perspektivu prema sebi, stvarima koje ti se dešavaju i emocijama sa kojima se suočavaš. Razgovaraćete o tome kako da prihvatite, umesto da se borite sa neprijatnim i bolnim emocijama, i vidite ih kao putokaz za osmišljavanje ličnog rasta i razvoja.  

INFO: 10 polaznika, 08. februar, od 12 do 19 sati.

Prijavi se
.

ŠKOLA LIDERSTVA I JAVNOG NASTUPA

Trening je osmišljen kao kombinacija predavanja, individualnih vežbi koje polaznici rade i interaktivnog rada u manjim grupama. Trening je pogodan za sve osobe koje žele da steknu uvid pojam i značaj liderstva, i koji žele da razviju liderske veštine. Učešće na treningu će ti pomoći da poboljšaš način na koji komuniciraš sa drugima, razviješ veštine vođenja i rukovođenja, naučiš kako da motivišeš druge i ostvariš saradnju sa njima, delegiraš odgovornost, upravljaš konfliktima, komuniciraš sa “teškim” osobama i generalno unaprediš svoje samopouzdanje u različitim životnim kontekstima.

INFO: 15 polaznika, 4 termina po 2 sata.

Prijavi se.

Ako te još nešto interesuje, poseti fejsbuk stranicu KZM Stari Grad.
Fotka je odavde.

Najnovije