Pokreni se

The Best Travelled foto takmičenje

The Best Travelled foto takmičenje


Portal The Best Travelled pokrenuo je zanimljivo foto takmičenje pa ako te interesuje tema, potrudi se!

Nagrade su:

-        1. nagrada: avionska karta u vrednosti od 1200€
-        2. nagrada: avionska karta u vrednosti od 200€
-        3. nagrada: avionska karta ili Amazon nagradni kupon u vrednosti od 100€
-        4. nagrada: Amazon nagradni kupon u vrednosti od 50€
-        5. nagrada: Amazon nagradni kupon u vrednosti od 30€

U nagradnoj igri mogu učestvovati sve punoletne osobe, starije od 18 godina, sa prebivalištem bilo gde u svetu. Fotografije je potrebno poslati najkasnije do 28. februara 2014. godine.

Uslovi:

Za kvalifikaciju za nagradu nije potrebna nikakva kupovina, već samo trebaš da uradiš sledeće:

-        registruješ se na www.thebesttravelled.com
-        popuniš spisak regiona koje si obišao (prati uputstva). Tom prilikom moraćeš da imaš minimum 7 regiona koje si posetio. Ispravnost i verodostojnost objavljenih profila će se proveravati!
-        postavi sopstvenu fotografiju na svom profilu (podešavanja Vašeg profila)
-        objavi foto album u delu „objavite priču“. Jedina stvar koja je neophodna da upišeš je naslov priče, a sam tekst priče je po želji (nije obavezan). Album mora da ima najmanje 3 fotografije. Fotografije moraju biti tvoje i odgovarati regiji koju si posetio, inače ćeš biti diskvalifikovan.

Samo profili sa potpunim popisom regija u koje si putovao, sa profilnom fotografijom i albumom sa najmanje 3 fotografije će se smatrati potpunim.

Kako se biraju dobitnici?

Foto album sa najviše „lajkova“ na Fejsbuku će biti pobednik/pobednica takmičenja. Svaki pokušaj manipulacije „lajkovima“ će rezultirati diskvalifikacijom. Naredni po broju „lajkova“ će biti drugo, treće, četvrto i peto mesto. U slučaju izjednačenog broja „lajkova“ izvlačiće se pobednik. Naravno, u tvom je interesu da svoj foto album deliš što više kako bi dobio što više „lajkova“.

Dobitnici će biti obavešteni putem elektronske pošte posle 5. marta, radi dogovora oko preuzimanje nagrade. Nagrade se odnose na bilo koju rutu uz mogućnost kombinovanja različitih kompanija do vrednosti osvojene nagrade. Ime dobitnika mora odgovarati registrovanom korisniku sajta www.thebesttravelled.com.

Ovo je odlična prilika da objaviš svoje fotke sa putovanja, opišeš svoje avanture i uz malo sreće i onlajn aktivizma osvojiš lepu nagradu :)

Fotka je odavde.

Najnovije