Pokreni se arhiva

Kaži "LanguAEGEE" da te ceo svet razume

Kaži "LanguAEGEE" da te ceo svet razume


Lokalna jezička radna grupa studentske organizacije AEGEE Beograd, koju čine studenti završnih godina Filološkog fakulteta, došla je na ideju da organizuje besplatne kurseve stranih jezika za studente Univerziteta u Beogradu. Oni žele da podstaknu mlade ljude da učenjem stranog jezika prošire svoje vidike, ali i da praktičnim radom steknu novu veštinu koja će im zasigurno koristiti. Tako je pokrenut projekat LanguAEGEE.

Projektom  je obuhvaćeno 7 stranih jezika: holandski, nemački, grčki, mađarski, arapski, turski i španski. Kursevi počinju druge nedelje marta i trajaće 12 nedelja, tokom kojih će polaznici imati priliku da pohađanjem željenog kursa steknu osnovno znanje jezika (nivo A1).

Kako možeš da se prijaviš?

Ako si student/studenktinja, pošalji svoje kontakt podatke (ime, prezime, kontakt telefon i e-mail), fakultet i godinu studija i kratko motivaciono pismo na imejl adresu languaegee@gmail.com, najkasnije do 10. marta 2014. godine. U subject-u mejla potrebno je da navedeš jezik za koji se prijavljujete.

Svi prijavljeni kandidati biće blagovremeno obavešteni o detaljima vezanim za kurs za koji su se prijavili.

Projekat se realizuje u saradnji sa saradnji sa Language Working Group AEGEE Europe, a uz podršku Kancelarije za mlade Beograd, Biblioteke grada Beograda i Ministarstva omladine i sporta Republike Srbije.

Fotka je odavde.

Najnovije