Pokreni se arhiva

Dođi na "Global Citizen Days"

Dođi na "Global Citizen Days"


Studentska organizacija AIESEC iz lokalne kancelarije sa Fakulteta organizacionih nauka poziva te da učestvuješ na četvorodnevnoj konferenciji “Global Citizen Days”, koja se održava po prvi put u periodu 17. do 20. marta i predstavlja svojevrsnu pripremu studenata i studentkinja za rad na volonterskim praksama.

Kroz učešće na konferenciji, imaćeš priliku da stekneš potrebna znanja i veštine, koja će ti kasnije pomoći da se lakše snađeš na praksi u internacionalnom okruženju. Neke od tema koje će biti pokrivene u okviru “Global Citizen Days” konferencije su: prezentacione veštine, rad u timu, time management, project management i još mnoge druge.

Radionice i predavanja će držati kompanije i domaći i internacionalni predavači sa dosta iskustva gde ćete se bliže upoznati sa oblastima koje te zanimaju.

Prijava za učešće na konferenciji "Global Citizen Days", koja će se održati na Fakultetu organizacionih nauka se nalazi ovde.

AIESEC je globalna mreža studenata koja razvija liderski potencijal mladih i pozitivno utiče na društvo. Prisustvom u 124 zemlje, AIESEC predstavlja najveću organizaciju vođenu od strane studenata.  Svojim programima internacionalnih praksi iorganizacijom  edukativnih i  društveno odgovornih projekata, AIESEC pruža mladima jedinstvenu mogućnost za lični i profesionalni razvoj.

Fotka je odavde.

Najnovije