Pokreni se

Ubaci se u "Kritičku mašinu"

Ubaci se u "Kritičku mašinu"

Voliš da pišeš i da kritikuješ? Onda se prijavi za učešće u projektu „Kritička mašina“! Cilj projekta Kritička mašina je da doprinese obezbeđivanju uslova za kontinuiranu reprodukciju i širenje novog jezika kritike koji bi se bavio analizom društvenih fenomena dostupnoj široj javnosti, na analitički postavljen način, istraživački utemeljen i sa kritičkom oštrinom.

Možeš da se prijaviš ako poseduješ (minimalno) iskustvo u pisanju, ako si student/kinja društvenih, političkih i prirodnih nauka, umetnosti. Ali i ako si samo zainteresovan/a za teme koje će se obrađivati i zajednički rad. Biće pozvano ukupno 10 polaznika/ca.

Imaćeš priliku da učestvuješ na tri seminara: Analiza javnog sektora i mogućnosti njegove odbrane od neoliberalnih pritisaka, Stambena politika i njen uticaj na društvo i Kritika dominantnih ideoloških narativa, koji će se održati u periodu april - decembar 2014. godine. 

Pošalji prijavu (u word, odt ili pdf formatu) koja će sadržati:

  • narativnu biografiju (do 500 reči) koja će uključiti sfere tvojih interesovanja; dosadašnja iskustva u školovanju, studiranju i radu
  • motivaciono pismo (do 500 reči) koje će odgovoriti na sledeća pitanja: Zašto si zainteresovan/a za ove teme? Da li si imao/la nekog prethodnog iskustva u bavljenju ovim temama? Šta očekuješ od seminara? Da li misliš da možeš da se posvetiš učešću u seminarima u kontinuitetu u postavljenom vremenskom periodu?
  • kontakt (e-mail adrese i broj mobilnog telefona);

 

Bitno je da znaš da ako pošalješ prijavu, onda se prijavljuješ za učešće na sva tri seminara, i da je rok za slanje najkasnije do 27. marta 2014. godine na sledeći e-mail: kontekst@kontekstgalerija.org

Mejl proveri 31. marta 2014. jer će te tada obavestiti o svojoj odluci.

Ako te još nešto interesuje, piši na e-mail: kontekst@kontekstgalerija.org  

Dodatne informacije pronađi na sajtu, ili lajkuj stranicu organizatora konkursa na fejsu.

Najnovije