Pokreni se arhiva

Uskoro će Sajam obrazovanja u Nišu

Uskoro će Sajam obrazovanja u Nišu


Proleće u Nišu ne znači samo da je ceo grad božanstven, već i da počinje niz zanimljivih događaja koji su zanimljivi gotovo svim uzrasnim kategorijama.

Srednjoškolci i studenti (a i njihove profe) imaće priliku da upoznaju nove standarde i metode u obrazovanju, a samim tim i sve visokoškolske ustanove i fakultete iz zemlje i inostranstva, i to na sedmom po red Sajmu obrazovanja pod nazivom "Moja karijera - moj izbor", koji će biti održan 11. i 12. aprila u dve sale Doma vojske u Nišu.

Na Sajmu će u posebnom prostoru, biće organizovana prateća dešavanja poput besplatnih kreativnih radionica, prezentacija fakulteta, promocija knjiga i slično. Kao vid neformalnog obrazovanja, agencije koje se bave edukacijom iz oblasti učenja  stranih jezika, škole računara, socijalnih veština, tehnika pregovaranja, marketinga, PR, menadžmenta, računovodstva će takođe imati svoj udeo tako što će razgovarati sa svim posetiocima predstavljajući im karijeru kroz prizmu svog poslovanja.

Iako su organizovanu posetu sajmu najavile brojne srednje škole iz Niša i regiona, gledaj da se i ti sam/sama, dobro informišeš i vidiš sa kojih će fakulteta sve predstavnici prisustvovati.

Ovo je događaj na fejsbuku pa klikni i pozovi društvo da idu sa tobom.

Fotka je odavde.

Najnovije