Pokreni se arhiva

Seminar za srednjoškolce u Beogradu

Seminar za srednjoškolce u Beogradu


Organizacija „Studenti za slobodu – Filozofski fakultet“ poziva sve zainteresovane učenike završnih godina srednjih škola da se prijave na besplatan dvodnevni seminar pod nazivom "Individualizam - Pretpostavka slobode.

Na seminaru će se razgovarati o individualizma i to kroz prizmu društvenih nauka. On je praktično zamišljen kao kratka priprema za studiranje, pre svega, Filozofskog, ali i ostalih društvenih fakulteta. Predviđena su predavanja iz oblasti društvenih nauka, ekonomije ali i umetnosti,ali i održavanje interaktivnih radionica i druženje, a predavači su uglavnom aktuelni studenti Filozofskog fakulteta.

Ako budeš pohađao seminar, računaj da ćeš dobiti i sertifikat o učešću.

Seminar će se održatiu četvrtak, 24. aprila, i u petak, 24. aprila 2014.

Konkurs je otvoren do 17.04.2014. u ponoć. Prijava i način slanjana nalaze se ovde. Čekiraj takođe i fejsbuk stranicu organizatora, taman da se povežeš sa još ljudi.

"Studenti za slobodu" je organizacija Filozofskog fakulteta koja se bavi unapređenjem svesti studenata o građanskim pravima i slobodama, podsticanjem građanskog osamostaljivanja i tržišne liberacije i generalno razvijanjem akademskog interesa za političku teoriju. Ova organizacija je članica međunarodne mreže slobodarskih studentskih organizacija- "Students for Liberty".

Fotka je odavde.

Najnovije