Pokreni se arhiva

Volontiraj na EXIT-u

Volontiraj na EXIT-u


EXIT fondacija te poziva da se prijaviš na konkurs „Volunteer -  volume up“ koji će trajati od od 5. do 15 juna i tako postaneš deo tima EXIT VOLONTERA doprinoseći realizaciji najboljeg evropskog festivala. 

Kao jedini festival te veličine i značaja koji je nastao iz društvenog aktivizma mladih, EXIT već godinama unazad snažno podržava volonterizam podstičući mlade da se aktiviraju, steknu radna iskustva i upoznaju sa  ljudima iz celog sveta. Sa iskustvom u radu sa preko 4000 hiljade volontera koji su sarađivali sa EXIT timom od 2010. godine, EXIT fondacija teži da ove godine, u duhu stalnog napretka, afirmiše volonterski program i na regionalnom nivou.

Ako želiš da se prijaviš na konkurs „Volunteer -  volume up“ i postaneš deo ovog velikog tima regionalnih volontera EXIT-a prijavi se OVDE. Da bi postao EXIT volonter/volonterka, moraš biti punoletan, ne smeš biti krivično gonjen, a pre svega moraš proći selekciju. 

Uz obavezu angažovanja ne više od 6 sati u toku jedne smene, na EXIT festivalu ćeš imati obezbeđen ulaz, hrana, voda i smeštaj u kampu (ukoliko za tim imaš potrebu), dok put i ostale lične troškove snosiš sam.

Volontiranje će trajati od 7. do 14. jula, pred i tokom EXIT festivala, a po završetku volontiranja, dobićeš sertifikat koji dokazuje tvoje lično angažovanje na najboljem evropskom festivalu.

http://www.exitfest.org


 

Najnovije