Pokreni se arhiva

Pruži i ti svoju ruku!

Pruži i ti svoju ruku!

Voliš da pomažeš onima kojima je pomoć neophodna a da se u isto vreme družiš sa vršnjacima iz cele Srbije? Evo prilike za tebe!

Naime, ove godine po četvrti put se u Kucuri organizuje Akcija mladih “Pruži i ti svoju ruku”. Tri stotine mladih iz cele Srbije će doći od 25. do 27. jula kako bi pružili ruku prijateljstva međusobno, ali i ruku pomoći starijim ljudima. Sama ideja ove akcije je da mladi pomognu starijim ljudima u poslovima koji oni ne mogi sami obavljati.

Ova Akcija se prvi put odigrala 2011. godine i trajala je dva dana. Prvi dan je bio predviđen za rad, drugi za odmor i druženje. Svake godine Akcija je koncipirana tako da mladi jedino ulažu svoju radnu snagu kako bi pomogli starijim ljudima u poslovima koji oni možda ne mogu obavljati ili, pak, u uređenju javnih površina. Sve ostalo što ti je potrebno ćeš imati obezbeđeno, uključujući smeštaj po porodicama iz Kucure gde žive mladi približnih godišta, hranu, piće, prevoz, majice i sav potreban materijal za rad.

Takođe, ove godine te očekuje i pozorišna predstava, fudbalska utakmica, forum uživo, turistička tura, vodena žurka i mnoge druge zanimljive aktivnosti! Ukoliko želiš da budeš deo ove lepe priče ljubičastom bojom označi u svom letnjem kalendaru poslednji vikend jula, sa naznakom KUCURA, i prijavi se na konkurs. Prijave traju do 30. juna, a prijavni formular možeš pronaći na ovoj adresi.

Najnovije