Pokreni se arhiva

Obavljaj praksu u BOŠ-u

Obavljaj praksu u BOŠ-u

Beogradska otvorena škola raspisuje konkurs za prijem praktikanta/kinje na projektu MUSTRA – Model usaglašavanja sistema obrazovanja i tržišta rada – Razvoj praktično političkog okvira za unapređenje praksi i završnih ispita u srednjim stručnim školama, koji realizuje uz podršku Solidar Suisse/Swiss Labour Assistance - Kancelarija u Srbiji. Projekat ima za cilj da doprinese prevazilaženju neusklađenosti sistema obrazovanja i tržišta rada u Srbiji kroz podizanje svesti o značaju unapređivanja saradnje stručnih škola i poslodavaca.

Praktikant/kinja će raditi prevashodno na prikupljanju, unosu i asistenciji prilikom obrade podataka, u okviru istraživanja o obrazovanju i karijernom vođenju i savetovanju. Praktikantu/kinji će tokom dvomesečne prakse (avgust-septembar) biti dodeljen mentor iz Beogradske otvorene škole i Zavoda za unapređivanje obrazovanja i vaspitanja. Za praktikanta/kinju će biti obezbeđena skromna novčana nadoknada.

Uslovi konkursa:

  • diplomac ili student/kinja završne godine fakulteta humanističkih ili društvenih nauka
  • odlično razvijene analitičke i istraživačke veštine
  • poželjno je poznavanje programa za analizu i obradu podataka (SPSS)
  • komunikacijske veštine i poslovna korespondencija
  • spremnost na timski rad
  • odgovornost i preciznost u radu
  • poznavanje rada na računaru

Prednost na konkursu imaće stipendisti i bivši stipendisti Fonda za mlade talente Ministarstva omladine i sporta Republike Srbije.

Prijavu koju treba da popuniš pronaći ćeš ovde, i zajedno sa svojom radnom biografijom (CV) i motivacionim pismom sa naznakom „PRAKSA NA ISTRAŽIVAČKIM PROJEKTIMA“ pošalji je na imejl prakse@bos.rs, najkasnije do 31. jula 2014. godine.

Nepotpune prijave neće biti uzete u razmatranje. Svi učesnici konkursa biće obavešteni o ishodu selekcije.

Za više informacija možete kontaktirati Centar za vođenje karijere i savetovanje Beogradske otvorene škole isključivo putem imejl adrese prakse@bos.rs.

Najnovije