Pokreni se arhiva

Otputuj na konferenciju "Speak up for Tolerance"

Otputuj na konferenciju "Speak up for Tolerance"

Otvorena komunikacija te poziva da se prijaviš za učešće na konferenciji “Speak up for Tolerance” koja će biti organizovana od 25. do 31. avgusta u Euroclub-u, na ostrvu Šolta, Hrvatska. Cilj konferencije je da osnaži mlade ljudi u misiji da promovišu solidarnost i toleranciju uzimajući aktivno učešće u svojim zemljama i Evropskoj uniji. Tim putem oni će se upoznati sa mehanizmima prepoznavanja problema kršenja ljudskih prava i diskriminacije mladih, što će dodatno osnažiti kapacitete organizacija iz kojih učesnici dolaze.

Na konferenciju mogu da se prijave mladi aktivisti i aktivistkinje između 16 i 20 godina, koji dolaze iz Hrvatske, Srbije, Makedonije i Grčke.

Ako razmišljaš o troškovima, ne treba da brines, jer je projekat finansiran od strane Evropske Komisije koja kroz program “Mladi u akciji” sprovodi strategiju poboljšanja omladinske politike u Evropi.  Glavni organizator je zagrebačka Debatna Unija, a partneri su Otvorena komunikacija iz Beograda, Omladinski obrazovni forum iz Skoplja, i Debatno društvo Grčke.  

Više informacija o konferenciji, kao i prijavni formular pronaći ćeš OVDE, i obrati pažnju na rok za prijavljivanje, jer on ističe 07.08.2014. u ponoć.

Lepo se druži, odmaraj i sunčaj :)

Najnovije