Pokreni se arhiva

Telenor te vodi na Samit mladih

Telenor te vodi na Samit mladih

Telenor Srbija otvorio je konkurs u okviru koga traži dva predstavnika Srbije na globalnom Samitu mladih, koji će biti održan od 9 – 11. decembra u Oslu, Norveškoj. Domaćin Samita mladih je Telenor grupa, u saradnji sa Nobelovim centrom za mir.

Telenor Samit mladih okupiće 28 učesnika iz svih evropskih i azijskih zemalja u kojima Telenor posluje: Norveške, Danske, Švedske, Mađarske, Srbije, Crne Gore, Bugarske, Rusije, Tajlanda, Malezije, Mjanmara, Bangladeša, Pakistana i Indije. Tokom Samita ćeš imati priliku da učestvuješ na brojnim radionicama gde možeš da razvijaš svoje ideje sa vršnjacima. Takođe, imaćeš priliku da upoznaš globalne stručnjake i lidere iz Telenor grupe i Nobelovog centra za mir, kao i priliku da prisustvuješ brojnim svečanostima povodom dodele Nobelove nagrade za mir.

Ako želiš da se prijaviš, potrebno je da napraviš video-snimak (bilo kojom videokamerom, na primer onom sa mobilnog telefona) u kojem ćeš objasniti svoju ideju ili strast u vezi sa digitalnim komunikacijama i izneti svoje mišljenje o tome kako one mogu da učine našu budućnost boljom, doprinoseći društvenim ili ekonomskim promenama. Kao dodatak videu, potrebno je da putem sajta dostaviš svoje lične podatke kao i kratak esej od 250 reči u kojem ćeš izneti više detalja o svojoj ideji. Tvoju prijavu će razmotriti žiri, a kandidati koji uđu u uži izbor biće o tome obavešteni, kao i o narednim koracima.

Na konkurs možeš da se prijaviš ako si državljan/državljanka Srbije, imaš od 18 do 25 godina tokom trajanja Samita, aktivno koristiš društvene mreže, dobro poznaješ pisani i govorni engleski jezik i poseduješ važeću putnu isravu (pasoš) za putovanje u Šengen zonu.

Rok za podnošenje prijave je 31. oktobar 2014. godine.

Za više detalja i popunjavanje prijave klikni ovde.

Najnovije