Pokreni se

Evropska škola debate za srednjoškolce

Evropska škola debate za srednjoškolce

Otvorena komunikacija u saradnji sa Informacionim centarom Evropske unije raspisuje konkurs za “Evropsku školu debate”, namenjenu srednjoškolcima i srednjoškolkama iz cele Srbije. Na konkurs se mogu prijaviti isključivo srednjoškolci na redovnom školovanju.

Tokom novembra i decembra, jednom nedeljno subotom i/ili nedeljom polaznici škole će u prostorijama EU info centra pohađati radionice o veštini debatovanja, argumentaciji i javnom nastupu, kao i radionice o funkcionisanju Evropske unije, evropskim institucijama kao i procesu EU integracija.

Predavači će biti članovi Tima Evropa, mreže nacionalnih eksperata koji su specijalizovani za teme u vezi sa Evropskom unijom i profesionalno se njima bave na svakodnevnoj osnovi, kao i treneri debatnih veština.

Ukoliko ne živiš u Beogradu, ne treba da brineš, iz razloga što će ti troškovi putovanja u potpunosti biti refundirani.
Nakon odslušanih radionica, svi polaznici će zajedno učestvovati u javnim debatama u organizaciji EU info centra širom Srbije.

Imaš fore da se prijaviš do otvoren do 25.10.2014. Prijave se vrše isključivo putem onlajn formulara koji ćeš pronaći ovde.
Ukoliko imaš bilo koje pitanje u vezi sa školom javi se organizatorima na: info@euinfo.rs li na zvaničnoj fejsbuk stranici.

Najnovije