Pokreni se arhiva

Učestvuj na simulaciji rada UN-a u Rimu

Učestvuj na simulaciji rada UN-a u Rimu

Simulacija predstavlja jedan od tri događaja koji se organizuju u okviru festivala “International careers”. Ovo je prilika za sticanje iskustva i savladavanje principa multilateralne diplomatije, ali za umrežavanje i upoznavanje mladih ljudi.

Tema ovogodišnje simulacije je “Mladi i budući globalni izazovi”. Biće odabrano 2 000 učesnika iz celog sveta. Mogu se prijaviti svi zainteresovani studenti.

Participativna taksa za samostalne delegate iznosi 250 eura i pokriva učešće na konferenciji, troškove materijala i sastanaka, kao i ručka u toku tri dana trajanja projekta. Postoji mogućnost i za prijavljivanje delegacija, koje mora činiti minimum šest osoba.

Taksa se može platiti u ratama. Prva rata u iznosu od 150 eura mora biti uplaćena do 19. decembra 2015. godine, dok druga rata u iznosu od 100 eura mora biti uplaćena do 15. januara 2016. godine.

Biće dodeljeno i 100 stipendija koje će potpuno ili delimično pokriti učešće na simulaciji, kao i troškove smeštaja. Odluka o dodeli stipendija će biti donešena na osnovu kvaliteta aplikacije kandidata.

Ukoliko želite da se prijavite, kreirajte nalog i ispunite aplikacionu formu na:http://www.internationalcareersfestival.org/.

Više informacija možete naći na: http://www.romemun.org/.

Rok za prijave ističe 19. decembra 2015. godine.

Najnovije