Pokreni se

Objavi svoju knjigu i to besplatno

Objavi svoju knjigu i to besplatno

Napisao si knjigu, ali nemaš dovoljno sredstava da je objaviš? Ne brini, od sada to možeš učiniti potpuno besplatno!

Naime, stranica opismenise.com upućuje poziv svim afirmisanim i neafirmisanim autorima koji žele da svoje knjige besplatno objave u elektronskoj formi. Na policama internet knjižare će se, osim najpoznatijih dela naše književnosti i ostalih izdanja izdavačkih kuća u Srbiji, naći i elektronske knjige (manje) poznatih autora koje će čitaoci moći da nabave putem Interneta.

Glavna i odgovorna urednica Tanja Milanović istakla je da je njihov fokus na mladim autorima. - Da bi se knjiga objavila besplatno na našem sajtu, treba da bude potpisana imenom i prezimenom autora, da bude pripremljena i spakovana u elektronski format, najčešće epub ili pdf – izjavila je Milanovićeva i dodala – da su svi autori dužni da potpišu autorski ugovor, koji štiti njihova autorska prava.

Prema njenim rečima, sve e-knjige moći će da se skinu sa sajta,, a neke će biti i besplatne, na zahtev autora. Žanr, tematika, dužina.nisu određeni, te u obzir dolazi sve što je pisana reč: i roman, i poezija, i how-to knjige, i pshologija, i priče, i aforizmi, i self-help, i kuvar... Više informacija možete dobiti preko Facebook stranice ili preko kontakt forme sa naslovom PISAC.

Anita Čolak

Izvor naslovne fotografije: pixabay.com

Najnovije