Pokreni se

Postani praktikant Karijernog centra Leskovac

Postani praktikant Karijernog centra Leskovac

Organizacija za međunarodnu saradnju Savezne Republike Nemačke GIZ od jula 2015. godine, sprovodi projekat „Podsticanje zapošljavanja mladih“ - GIZ YEP, u saradnji sa Ministarstvom omladine i sporta, Ministarstvom obrazovanja, nauke i tehnološkog razvoja i Ministarstvom rada, zapošljavanja, boračkim i socijalnim pitanjima kao ključnim partnerima.

U okviru programa stručne prakse studentima odnosno zainteresovanim učesnicima je omogućeno da steknu znanja i trenerske veštine koje će im pomoći da uspešno realizuju radionice i individualno savetovanje za mlade kojima je potrebno informisanje o karijeri. Studentska praksa odvija se u skladu sa programom profesionalne orijentacije po kojem su kancelarije za mlade formirane kao servisi za karijerno informisanje mladih – karijerni info kutak, a studenti tom procesu doprinose svojim radom, znanjem i zalaganjem.

Tokom trajanja prakse studenti imaju kontinuiranu mentorsku podršku i prolaze kroz mini projektni ciklus, od planiranja do realizacije projekta i izveštavanja o postignućima, čime se osposobljavaju da projektno promišljaju, te im se znatno unapređuju kompetencije za učešće na različitim projektima u svetu rada.


Svi zainteresovani mogu poslati svoj CV i motivaciono pismo na mejl nevenaa.91@gmail.com (sa naznakom u polju subject: Praksa) najkasnije do utorka, 22. 03. 2016. godine do 12 časova. Obaveštenje o detaljima obuke dobiće 22.03.2016. do 20 časova putem mejla.

Najnovije