Pokreni se arhiva

Stipendija za školu veb novinarstva i onlajn marketinga

Stipendija za školu veb novinarstva i onlajn marketinga

Mi pišemo na internetu, ti čitaš naše tekstove, ali hoćeš i ti da se baviš pisanjem? E pa Klub privrednih novinara ti nudi mogućnost da naučiš kako se to radi. Imaj na umu da je program ograničen na mlade iz Zemuna odnosno mlade koji pohađaju srednju školu u Zemunu, pa ćeš morati da pričekaš na drugu šansu ako ne živiš u Zemunu. 

S obzirom na veliko interesovanje za zanimanje veb novinara, Klub privrednih novinara uz podršku opštine Zemun, osmislio je projekat "Zemun brend" u okviru kojeg će 30 mladih od 15 -25 godina iz Opštine Zemun ili koji pohađaju školu u Zemunu imati priliku da kroz interaktivnu obuku stekne znanja iz sledećih oblasti:
- veb novinarstvo, 
- onlajn marketing, 
- vođenje bloga, 
- upotreba društvenih mreža u promotivne svrhe, i 
- kreiranje brenda i upravljanje njime.

Po završetku obuka, imaćeš zadatak da znanje iskoristiš za razvijanje onlajn medija koji će popularizovati Zemun, a ako tvoja ideja bude najbolja, kao nagradu dobijaš tablet računar!

Ko može da se prijavi?

Na konkurs se mogu prijaviti:
- đaci srednjih škola u Opštini Zemun (bez obzira na mesto prebivališta), i 
- svi mladi od 15 do 25 godina koji imaju prebivalište u Opštini Zemun, bez obzira na to koju školu pohađaju.

Kad će se održati obuka?

Obuka će se održati tokom septembra meseca.

Način i rok za prijavu

Ako hoćeš da se prijaviš potrebno je da do 15.9.2016. godine popuniš prijavni formular koji se nalazi OVDE (očekivano vreme koje popunjavanje formulara zahteva: 10 minuta).

Kandidati koji su dobili stipendiju biće obavešteni putem mejla o pozitivnom ishodu konkursa. Kandidati će imati rok 7 dana da potvrde svoje učešće. Ukoliko nakon toga kandidat ne potvrdi svoje učešće biće kontaktiran kandidat koji je sledeći na rang listi.

Za dodatna pitanja pošalji mejl na stipendije@iserbia.rs pod naznakom: Skola veb novinarstva

Srećno!

Izvor naslovne fotografije: pixabay.com

Najnovije