Pokreni se arhiva

Konkurs za polaznike seminara "Politika pojedinca"

Konkurs za polaznike seminara "Politika pojedinca"

Libertarijanski klub – Libek uz podršku fondacije Friedrich Naumann Stiftung, raspisuje konkurs za šesnaestu generaciju polaznika seminara "Politika pojedinca".

Seminar "Politika pojedinca" namenjen je učenicima srednjih škola i gimnazija. Tokom dva dana biće obrađeni osnovni filozofski, ekonomski, moralni i politički pojmovi postavljeni u kontekst libertarijanizma kao političke filozofije. Seminar podrazumeva sveobuhvatna predavanja i dinamične radionice, kao i bavljenje aktuelnim društvenim problemima i biće održan tokom vikenda.

"Politika pojedinca" do sada je organizovana u više gradova u Srbiji, a program se pokazao korisnim za sve koji žele da saznaju više o ekonomiji i političkoj filozofiji liberalizma, a naročito onima koji nameravaju da nastave školovanje na Filozofskom, Ekonomskom, Pravnom, Fakultetu političkih nauka ili drugim društvenim visokoobrazovnim institucijama.

Seminar će biti održan 29. i 30. oktobra u prostorijama Libeka. Rok za prijavu je 21. oktobar.

Prijavite se putem ovog linka! Srećno!

Za sva dodatna pitanja kontaktirajte Libertarijanski klub - Libek preko Fejsbuka, Tvitera ili putem maila lav@libek.org.rs

Izvor naslovne fotografije: pixabay.com

Najnovije