Pokreni se arhiva

Postani BELhospice volonter

Postani BELhospice volonter

Želite da budete deo jedinstvenog  tima koji je pokrenuo kampanju za izgradnju prvog stacionarnog hospisa u Srbiji i deo lepše strane našeg društva?

Da svoje slobodno vreme posvetite onima kojima je pomoć najpotrebnija u vidu prisutnosti, razgovora, praktičnih usluga;  ili učestvujete u organizaciji humanitarnih događaja; steknete nova znanja i prijateljstva, budete inovativni –  pridružite se BELhospice volonterskom timu!

Nova obuka za volontere biće organizovana od  31. oktobra do 03. novembra 2016. u periodu od  17-20h u BELhospice centru.

Rok za prijavu je do 26. oktobra.

Centar za palijativno zbrinjavanje i palijativnu medicinu „BELhospice“ je prva specijalizovana organizacija koja se bavi zbrinjavanjem terminalno obolelih onkoloških pacijenata, na teritoriji grada Beograda. U zbrinjavanju učestvuju medicinski tim, psiho-socijalni tim i obučeni volonteri. Sve usluge BELhospice centra su besplatne. Fundraising  tim obezbeđuje sredstva za funkcionisanje centra, pri čemu nam je neophodna pomoć mladih, kreativnih volontera, motivisanih za aktivan doprinos u organizaciji i realizaciji humanitarnih događaja!

Više o volonterskom programu ovde.

Kontakt osoba

Katarina Sivčević | Koordinator za volontere

Tel: 011 33 43 311 |e-mail: katarina.sivcevic@belhospice.org

Fotografija preuzeta sa sajta www.zg-magazin.com.hr

Najnovije